IB Metal Grate je firma koji se bavi proizvodnjom, obradom i trgovinom metala, a dugogodišnje iskustvo jamči kvalitetu naših proizvoda. Kompanija je dio Grupacije "Imobiliare Beganović"

Ograde i kapije

METALNE OGRADE - POCINČANE OGRADE

Proizvodimo metalne ograde za stambenu i komercijalnu primjenu. Naša paleta metalnih ograda uključuje ukrasne metalne ograde, ograde sa vertikalnim šipkama, zidne ograde i zavarene mrežaste ploče, s opcijama za maloprodaju i komercijalne nekretnine, škole, transport, komunalne usluge, data centre i mjesta visoke sigurnosti. Sve naše metalne ograde su toplo pocinčane ili presvučene legurom cinka i zagarantovane su 25 godina.

Naše metalne ograde izrađene su od pocinčanog cjevastog sistema koji je mnogo čvršći od tradicionalnih metalnih ograda. Nudimo kompletan asortiman vrhunskih proizvoda - metalne ograde, koristeći samo najfiniju građu od čelika.

Bolji materijali, dizajn, konstrukcija, čvrstoća, sigurnost, funkcionalnost, izgled i performanse, najbolja garancija za najbolju vrijednost.

1
2
3
4
5
6
7

Potrebna Vam je pomoć?

+387 61 891 098

IB METAL GRATE

se bavi proizvodnjom, preradom i trgovinom metalima. Osim standardnog tipa rešetki koje najvećim dijelom imamo na lageru, proizvodimo i sve vrste rešetki po nacrtu tehničkog ureda, u skladu sa idejama i potrebama kupca.
KONTAKT