IB Metal Grate je firma koji se bavi proizvodnjom, obradom i trgovinom metala, a dugogodišnje iskustvo jamči kvalitetu naših proizvoda. Kompanija je dio Grupacije "Imobiliare Beganović"

Rešetke

METALNE REŠETKE - POCINČANE REŠETKE

Bar rešetka donosi sigurnost, čvrstoću, trajnost i karakter kada se ugrađuje u industrijske ili arhitektonske svrhe. Redovito se pojavljuje na modnim pistama, fabričkim podovima, platformama, ispunima za ograde i kao stepenice. Niz nosivih šipki zavareni su, zaključani klizanjem ili zaključani presom, zajedno s okomitim poprečnim šipkama kako bi oblikovali ploče. Rešetka od nehrđajućeg čelika je posebno vrijedna u ovom kontekstu, jer otporna je na hrđu i koroziju. To znači dugotrajniju površinu za hodanje ili barijeru s povećanom pouzdanošću i većom dugoročnom vrijednošću za objekte gdje se koriste. Rešetka se može prilagoditi da stane u mnogo različitih objekata i nudi se u različitim formulacijama, uzimajući u obzir različite zahtjeve za nosivost i druge faktore.

BAR METAL

Bar rešetka donosi sigurnost, čvrstoću, trajnost i karakter kada se ugrađuje u industrijske ili arhitektonske svrhe. Redovito se pojavljuje na modnim pistama, fabričkim podovima, platformama, ispunima za ograde i kao stepenice. Niz nosivih šipki zavareni su, zaključani klizanjem ili zaključani presom, zajedno s okomitim poprečnim šipkama kako bi oblikovali ploče.

Posavjetujte se sa našim inžinjerima

+387 61 891 098

IB METAL GRATE

se bavi proizvodnjom, preradom i trgovinom metalima. Osim standardnog tipa rešetki koje najvećim dijelom imamo na lageru, proizvodimo i sve vrste rešetki po nacrtu tehničkog ureda, u skladu sa idejama i potrebama kupca.
KONTAKT