IB Metal Grate je firma koji se bavi proizvodnjom, obradom i trgovinom metala, a dugogodišnje iskustvo jamči kvalitetu naših proizvoda. Kompanija je dio Grupacije "Imobiliare Beganović"

Stepenici – Gazišta

METALNA STEPENIŠTA - POCINČANA GAZIŠTA

Metal, kao građevinski materijal za proizvodnju stepenica nudi optimalnu nosivost i dugoročnost rada. Naša firma IB MG nudi usluge izrade svih vrsta metalnih (čeličnih) stepeništa i gazišta. Proizvodimo stepeništa sa ili bez rukohvata - po Vašim potrebama. Stepenice mogu biti unutrašnje ili vanjske, za privatne stambene objekte ili poslovne namjene. U mogućnosti smo da isporučimo sve vrste metalnnih stepenica, sa dodacima ostalih materijala ili bez.

.

STAMBENI OBJEKTI

.

INDUSTRIJSKI OBJEKTI

.

POSLOVNI OBJEKTI

.

INTERIJER I EKSTERIJER
Da biste dobili tačnu cijenu čeličnih, prohromskih ili aluminijumskih stepenica, pošaljite upit našim stručnim inženjerima, a oni će uzvratiti mogućim opcijama i ponudom.

Potrebne su Vam konsultacije vezano za metalne konstrukcije?

+387 61 891 098

IB METAL GRATE

se bavi proizvodnjom, preradom i trgovinom metalima. Osim standardnog tipa rešetki koje najvećim dijelom imamo na lageru, proizvodimo i sve vrste rešetki po nacrtu tehničkog ureda, u skladu sa idejama i potrebama kupca.
KONTAKT